Alphanet va estrenar el seu propi espai al Smart City Expo World Congress 2018, que es va celebrar entre el 13 i el 15 de novembre a la Fira de Barcelona.

Un entorn perfecte per a AlphaDataManager

L’esdeveniment és un espai de referència mundial on empresa privada i sector públic posen en comú iniciatives Smart que milloren la gestió pública. En aquest entorn tan enriquidor, Alphanet va poder prendre bona nota de les darreres tendències en l’àmbit global; i també va poder donar a conèixer el seu treball, i molt especialment, el nou AlphaDataManager. Aquesta revolucionària plataforma de gestió per a la seguretat, mobilitat i promoció econòmica, va ser presentada per Eurecat, partner i col·laborador d’Alphanet Seguretat.

Al llarg de la presentació es va destacar la visió innovadora de l’eina, així com la gran perspectiva d’ús i resultats que s’esperen d’aquesta, ja que està concebuda com una resposta ambiciosa i concreta a les necessitats que estava projectant l’administració.

Perspectiva global enriquidora!

Per altra banda, Alphanet va poder compartir experiències i coneixement amb diferents participants al congrés. Una gran oportunitat per enriquir la nostra perspectiva del potencial de millora de les eines per a l’eficiència de la gestió pública.

Donem les gràcies a l’organització del congrés per la seva professionalitat i l’atenció rebuda. De la mateixa manera, agraim l’interès de totes aquelles persones que van tenir interès a conèixer el treball que fa més de 10 anys que desenvolupem al sector de la seguretat municipal.

Esperem tornar a trobar-vos la pròxima edició