Albert Brunet, Inspector en Cap de la Policia Local de Sant Celoni, va fer entrega del xec acreditatiu del donatiu que Alphanet Seguretat va fer per contribuir a la campanya #PelsValents per la lluita contra el càncer infantil.

Donatiu Alphanet Pelsvalents

SJD Pediatric Center Barcelona, una necessitat

Les policies locals de Catalunya, a més d’altres cossos de seguretat i de protecció civil, s’han sumat a la iniciativa de recaptació de fons per la construcció del SJD Pediatric Center Barcelona mitjançant una campanya pròpia d’una col·lecció d’escuts solidaris. Aquest gran projecte, impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, tracta de construir les infraestructures necessàries per tractar i investigar el càncer infantil, malaltia que no rep l’atenció necessària.

Col·labora

Per acabar de consolidar aquest projecte, visiteu la pàgina web www.paralosvalientes.com i feu la vostra donació.

També ho podeu fer a través de la campanya d’escuts solidaris. Aquests, es poden aconseguir per 4€ a la OAC Policial, situada a l’edifici de la prefectura de la Policia Local (Plaça de l’Esperanto, 4), de dilluns a divendres de 8 a 15 hrs, i els dijous de 8 a 19 hrs. Nosaltres ja tenim la nostra col·lecció!

Escuts Solidaris