Z SEGURETAT CIUTADANA 2018-03-07T17:05:06+00:00

Per què

En tot allò que fem, ens mou la convicció de construir un futur més segur. Portem 10 anys dissenyant innovadors plans de seguretat a mida per posar solució als problemes genuïns de cada client. Entenem les necessitats de cada situació, de cada municipi, i trobem la millor solució per obtenir grans resultats en termes de seguretat. Fem de Catalunya un entorn cada cop més segur per viure i contribuim a millorar la qualitat de vida de la gent. Aquesta és la nostra motivació.

Treballem colze a colze amb els nostres partners per desenvolupar sistemes de seguretat versàtils, resistents als canvis en el temps, i amb uns altíssims nivells de fiabilitat. Integrem els darrers avanços tecnològics en sistemes de videovigilància i anàlisi intel·ligent de imatges en temps real per millorar el treball dels cossos de seguretat.

Fem que els nostres sistemes treballin per vostès; aconseguim que els cossos de seguretat puguin anar sempre un pas endavant. Permetem detectar amenaces abans que es converteixin en delictes.

Digui’ns quin problema tenen i trobarem la millor solució.

La solució: com ho fem

Les imatges enregistrades pels nostres sistemes de videovigilància són només una part de la valuosa informació de la que poden disposar els cossos de seguretat. La part on les nostres solucions adquireixen una nova dimensió de incalculable valor és en el processament automàtic dels diferents sistemes d’anàlisi intel·ligent de vídeo que integrem en els nostres projectes.

Aquest sistema permet una immensa millora en la capacitat d’anticipació que ofereixen els avisos en temps real enfront qualsevol anomalia detectada a les imatges enregistrades. Tot aquest procés es realitza de forma automàtica pels nostres sistemes, amb la supervisió tècnica contínua del nostre equip humà.

Però, quin tipus de solucions permet?