Servei de tramitació legal 2018-06-01T10:49:43+00:00

A més d’assolir una alta qualitat tecnològica, els sistemes de seguretat en via pública han de complir uns procediments legals, com els permisos de la Comissió de Control de Dispositius de Videovigilància de Catalunya (CCDVC) i les normatives vigents en protecció de dades. Aquests tràmits permeten garantir la protecció de la intimitat de les persones i s’han de realitzar dins el marc legal vigent.

Alphanet es va especialitzar ja l’any 2009 en el servei de confecció dels dossiers per la tramitació d’aquests permisos; completant per als nostres clients un servei integral del projecte de seguretat. D’aquesta manera hem estat pioners a nivell estatal en tramitar la legalització dels sistemes de lectura de matrícules per seguretat ciutadana, i seguim essent líders.

Alphanet té una àmplia experiència en aquest camp, amb tràmits realitzats per a gairebé 40 municipis.

A més de realitzar els tràmits com a part del projecte integral de seguretat, també oferim els nostres serveis de tramitació per a la regularització d’equipaments de videovigilància a municipis que ja disposen de sistemes i vulguin regularitzar els permisos per a les seves càmeres de seguretat.

Alphanet ho fa per vosté

Contacta’ns per més informació