Slide Casos d'estudi Analitzem de forma exhaustiva les particularitats de cada solució en termes de seguretat, amb resultats, entrevistes, dades, etc.
Casos d’estudi

Cada projecte és una valuosa experiència per a nosaltres. Dia a dia aprenem a entendre amb més profunditat quines són les vostres necessitats en termes de seguretat. A Alphanet fem una constant avaluació i anàlisi per millorar i dissenyar millors solucions.

Compartim amb vosaltres les nostres experiències, aprenentatges i conclusions. Tots formem part de la solució.

Sant Feliu de Guíxols: un canvi de model en temps rècord

Amb un recorregut de només any i mig, Sant Feliu de Guíxols ha pogut mesurar i quantificar els grans resultats generats amb els sistemes de videovigilància. La visió de futur del Cos de Policia Local i la confiança del consistori del municipi baix empordanès van cimentar un projecte que, des del seu inici, va començar a donar fruits.

desembre 10th, 2019|Casos d'Estudi|

Sant Jaume d’Enveja: videovigilància per a combatre el «Cargol Poma» al Delta de l’Ebre

En coordinació amb la Generalitat de Catalunya i els actors municipals involucrats, Alphanet implementa una via preventiva, no agressiva i complementària a les que ja s’apliquen, per a combatre els efectes negatius que l’expansió del «Cargol Poma» està provocant al territori del Delta de l’Ebre.

juny 25th, 2018|Casos d'Estudi|

Castell-Platja d’Aro: els resultats d’un municipi pioner

El municipi de Castell-Platja d’Aro ha obtingut al llarg dels darrers anys uns fantàstics resultats en termes de seguretat. La seva voluntat ferma per emprendre un projecte de seguretat modern i amb visió de futur; i la definició d’uns objectius ambiciosos i ben definits han esdevingut motiu fonamental per l’èxit de la iniciativa…

octubre 18th, 2017|Casos d'Estudi|

La Jonquera: solucions úniques per un municipi únic

La capacitat d’adaptació de les nostres solucions de seguretat queden patents al terme municipal de La Jonquera. Al llarg del territori català trobem problemàtiques i tipologies delictives genuïnes i diferenciades. Això fa necessari que els nostres plans de seguretat i la definició dels projectes sigui necessàriament…

octubre 18th, 2017|Casos d'Estudi|
Go to Top