Gravació de trucades

Mobiliari

Videowall

Matriu comunicacions

Nou centre de control de Lloret de Mar

Jané: “La nova comissaria de la Policia Local i Protecció Civil de Lloret de Mar garantirà la seguretat en un escenari de creixement de la ciutat”

El conseller d’Interior, Jordi Jané, acompanyat per l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha inaugurat aquesta matí les noves dependències de la Policia Local del municipi, situades a l’Avinguda de les Alegries, 32. La nova seu també acollirà un equipament per a Protecció Civil.
Durant l’acte d’inauguració, on s’ha descobert la Placa commemorativa i s’ha fet una visita a les instal·lacions, Jané ha qualificat la nova seu d’”espectacular, pel disseny final, l’obertura, pensada per les persones, també pels qui treballen, i per donar un servei de segutetat a la col·lectivitat”. “Són unes instal·lacions preparades pel futur i per un esceneri de creixement. Aquesta comarca i, en concret Lloret de Mar, té un impuls de creixement evident”, ha dit.

En aquest sentit, el titular d’Interior ha tornat a fer esment a la voluntat d’impulsar a través... Llegeix més
En un centre de control s’integren múltiples sistemes tecnològics, informàtics, cablejat i connexió. Tenint en compte la disposició de l’espai i el sistema de visualització, Alphanet ofereix solucions ergonòmiques per a gravació de trucades, mobiliari, videowall i matriu de comunicacions.