La consolidació d’un esdeveniment de referència

El Congrés pel Futur de la Seguretat Municipal que organitza Alphanet Seguretat anualment, en la seva segona edició, s’ha consolidat com a gran referent dins el sector.

Amb aquest esdeveniment, administració pública municipal i empresa privada disposen d’un espai on troben sinergies de treball per a la millora de la seguretat ciutadana a través de les últimes innovacions i tendències tecnològiques.

Crònica de la jornada

El darrer 8 de novembre es va celebrar amb gran èxit de participació el 2n Congrés sobre el Futur de la Seguretat Municipal al Centre de Congressos TecnoCampus de Mataró. Més de 150 participants van poder gaudir d’una enriquidora jornada on es van poder conèixer les darreres tendències i novetats del sector de la seguretat. (llegeix la crònica complerta).

Empreses participants

Slide Líder del mercat de sistemes de vídeo. Empresa global amb seu a Suècia i presència a 179 països. Visita la seva web Gran fabricant d'equips d'anàlisi de vídeo especialitzat en la protecció perimetral. Empresa especialitzada en xarxes de telecomunicacions i projectes TIC amb valor afegit i a mida. Visita la seva web Visita la seva web Slide Fabricant de senyalitzacions i elements de comunicació visual, amb àmplia experiència en el camp de l’enginyeria, disseny i fabricació de productes. Visita la seva web Ofereix segles de professionalitat i anàlisis forensics amb les darreres tecnologies per elaborar informes sobre manipulació de tancaments relacionats amb delictes. Plataforma de gestió de vídeo de Tyco, unitat comercial de Johnson Controls, agrupació de marques i solucions de seguretat líder a nivelL mundial. Visita la seva web Visita la seva web Slide Empresa de serveis jurídics especialitzats en gestió dels riscos legals als entorns tecnològics i seguretat de la informació. Visita la seva web Centre Tecnològic de Catalunya dedicat a R+D aplicat, serveis tecnològics, formació d’alta especialització i consultoria tecnològica. Assessoria, consultoria i formació per a les administracions públiques i empreses privades en pilots i operadors de DRONS en seguretat i emergències. Visita la seva web Visita la seva web

Empreses participants

Agraïments