Alphanet Seguretat assistirà, una edició més, a Municipàlia, que es celebra com ja és habitual a la Fira de Lleida. El proper 22 d’octubre, i fins al dia 24, els representants de l’administració municipal podran conèixer de primera mà els productes i serveis que ofereix el sector de l’empresa privada.

Alphanet participa amb el seu propi espai i donarà a conèixer les seves solucions, avalades amb grans resultats a més de 110 municipis catalans. Els nostres assessors de seguretat estaran a la vostra disposició per explicar-vos en detall com portar a terme el vostre projecte de seguretat.

Municipalia 2019

Participació de grans partners

A més, a aquesta edició, Alphanet compta al seu espai amb la participació de diverses empreses col·laboradores: Axis Communications, fabricant líder a nivell global de sistemes de videovigilància i proveïdor d’Alphanet; DRAG, desenvolupador i distribuïdor de software de gestió policial amb gran experiència en l’entorn municipal; i Dimensionis, empresa de disseny de centres de control.

Si esteu interessats a trobar les millors solucions per a la seguretat i mobilitat en el seu municipi, ens trobarà al Pavelló 3 (Stand 303). Estarem encantats d’atendre-us!

Recordeu que per assistir a Municipalia 2019 heu de registrar-vos gratuïtament al següent enllaç: Registre Municipàlia 2019