Alphanet és una empresa líder de seguretat privada fundada l’any 2007 que té com a principal objectiu vetllar per la seguretat de les persones, posant les darreres tecnologies al servei dels Cossos de Seguretat, adaptant-les a les seves necessitats per tal de fer més eficient la seva feina. Tenim una llarga experiència en la implantació de sistemes de seguretat en l’entorn municipal. Actualment som subministradors de més de 150 municipis arreu del territori català.

Pioners

El 2011 ens convertim en pioners en la implantació de blindatges de municipis amb lectura de matrícules, amb avisos en temps real enfront l’accés de matrícules d’interès policial, convertint-nos en la primera empresa que legalitza i implanta aquests blindatges en tot el territori nacional.

L’equip d’Alphanet és gran coneixedor de les prioritats i necessitats dels Governs Municipals en les àrees de seguretat ciutadana i funció policial, i posem al seu servei els mitjans tecnològics d’alta rendibilitat en benefici de la comunitat.

Treballem per aconseguir la màxima funcionalitat per a la gestió diària dels Cossos de Seguretat. Per això integrem eines i aplicacions d’alt valor afegit, que proporcionen valuoses dades en temps real als organismes de seguretat. Es possibilita així una major proactivitat i efectivitat en les seves actuacions, tant preventives com proactives, per la defensa de les persones i els béns.

A més, el nostre equip col·labora colze a colze amb els Cossos de Seguretat per assegurar la màxima eficiència dels nostres sistemes al llarg del temps.

Compromesos

Una de les nostres grans prioritats és vetllar per les dades de carácter personal, i prenem totes les mesures possibles per complir la legislació vigent en aquesta matèria. Aixó és fonamental per Alphanet.

Amb la nostra experiència i filosofia de millora contínua i diària, investiguem per integrar les més modernes eines que ens permetin estar sempre un pas endavant.

Som un gran equip treballant per fer un país més segur.