UN GRAN EQUIP TREBALLANT PER FER UN PAÍS MÉS SEGUR

Des que es va fundar el 2007, la filosofia d'Alphanet sempre ha estat cercar i crear les millors solucions tecnològiques per fer més eficient la seguretat dels municipis catalans. I per tal de fer-ho possible és imprescindible un equip humà qualificat, eficient, unit i al seu servei.
Aquest és el nostre gran valor fonamental i d'aquesta manera treballem per la seguretat de gairebé 50 municipis del territori català.

Francesc Minguillon

CEO i Director Tècnic

Xavier Torramilans

CEO i Director Comercial

Daniel Altarriba

Regional Sales Manager

Carles Porta

Regional Sales Manager

Juan Luis González

Responsable de Màrqueting i Comunicació

Sergi Bassa

Responsable Departament Tècnic

David Alemany

Responsable instal·lacions

Feliu Castellà

Responsable servei tècnic

Toni Tamboleo

Tècnic especialista

Ignasi Bernabeu

Responsable Administració

Eudald Torramilans

Administració i legalitzacions

PER AL MUNICIPI, LA SEGURETAT ÉS L'EIX PRINCIPAL DE LA GESTIÓ

Una solució que pot fer la vida dels ciutadans més agradable, econòmicament més rentable, alhora que proporciona benestar, comoditat i tranquil·litat a la ciutadania

LÍDERS EN SEGURETAT

Empresa líder en solucions tecnològiques de seguretat ciutadana en entorns municipals

EXPERIÈNCIA EN SEGURETAT

El nostre èxit rau en l'elevat coneixement que posseïm de les solucions de seguretat ciutadana

PIONERS EN SEGURETAT

Pioners a nivell nacional en legalitzar i implantar blindatges de municipis amb lectura de matrícules

Primer les persones

L’equip humà d’Alphanet té com a objectiu vetllar per la seguretat de les persones. Alphanet Security Systems SL és una empresa amb una llarga trajectòria i experiència en la implantació de sistemes de seguretat en l’entorn municipal.

Som una empresa tecnològica fundada el 2007, especialitzada en Seguretat Municipal i actualment subministradors de solucions de seguretat per gairebé 50 municipis arreu del territori català. Al 2011 ens convertim en pioners en la implantació de blindatges de municipis amb lectura de matrícules, amb avisos en temps real enfront l’accés de matrícules d’interès policial, convertint-nos en la primera empresa que legalitza i implanta aquests blindatges en tot el territori nacional. La nostra filosofia es la millora continua; i el nostre objectiu posar les darreres tecnologies en mans dels cossos de seguretat, adaptant-les a les seves necessitats per tal de fer més eficient la seva feina.

Missió i visió

Som conscients que tots els Governs municipals tenen entre els seus objectius la modernització i la innovació dels serveis que presta als ciutadans, essent la seguretat ciutadana una àrea d’especial interès; valorem com a especialment necessari introduir mitjans tecnològics en benefici de la comunitat, i fomentar-ne l’ús en les prestacions que ofereixen els serveis públics.

ALPHANET és una empresa integradora d’eines i aplicacions d’alt valor afegit i de serveis sobre aquestes, amb una clara orientació a la millora operativa, i coneixedora de les necessitats i prioritats de l’administració local en les àrees de la seguretat ciutadana i la funció policial. Una visió moderna i integral de la seguretat municipal proporciona dades als organismes de seguretat, que els permet ser més proactius i actuar a temps real per evitar amenaces potencials, i defensar els béns i les persones.

Valors

A ALPHANET posem la nostra experiència a disposició dels municipis per tal d’aplicar les noves tecnologies i aconseguir una major eficiència en el desenvolupament de les activitats de les àrees de seguretat en benefici del ciutadà.

En el mateix sentit, treballem per aconseguir la màxima funcionalitat per a la gestió diària dels Cossos de Seguretat, i el posterior tractament de tota la informació.

I finalment, prenem el compromís de posar l’expertise assolit en la nostra trajectòria professional a la millora contínua: integrar, identificar i avaluar les diferents i més modernes eines que puguin aportar valor afegit als nostres clients i als seus projectes.

Des de Alphanet, volem contribuir a fer un país més segur