Alphanet ho fa per vostè

A més d’assolir una alta qualitat tecnològica, els sistemes de seguretat en via pública han de complir uns procediments legals, com els permisos de la Comissió de Control de Dispositius de Videovigilància de Catalunya (CCDVC) i les normatives vigents en protecció de dades.

Aquestes tramitacions permeten garantir la protecció de la intimitat de les persones i s’han de realitzar dins el marc legal vigent.

La nostra experiència

Alphanet es va especialitzar ja l’any 2009 en el servei de confecció dels dossiers per la tramitació d’aquests permisos; completant per als nostres clients un servei integral del projecte de seguretat. D’aquesta manera hem estat pioners a nivell estatal en tramitar la legalització dels sistemes de lectura de matrícules per seguretat ciutadana, i seguim essent líders.

Alphanet té una àmplia experiència en aquest camp, amb tràmits realitzats per a més de 70 municipis d’arreu Catalunya.

A més de realitzar els tràmits com a part del projecte integral de seguretat, també oferim els nostres serveis de tramitació per a la regularització d’equipaments de videovigilància a municipis que ja disposen de sistemes i vulguin regularitzar els permisos per a les seves càmeres de seguretat.

Contacta’ns per més informació