Les millors solucions, per la vostra seguretat

A Alphanet integrem i desenvolupem la millor tecnologia en termes de seguretat municipal. Els nostres productes i serveis responen de forma integral a les necessitats dels nostres clients.

Posem a les vostres mans les millors solucions amb la darrera tecnologia d’anàlisi intel·ligent de vídeo i telecomunicacions.

Blindatge de municipis


Control perimetral del territori amb reconeixement de matrícules.

AlphaDataManager


Plataforma de gestió i explotació de dades per a investigació policial, mobilitat i promoció econòmica.

AlphaAlert


Aplicació push d’alertes de llistes d’interés policial. Tot el control a les vostres mans.

Control d’Accés


Solució amb reconeixement de matrícules per regular l’accés de vehicles a nuclis urbans, carrers peatonals, illes de vianants, zones comercials, etc.

Control semafòric


Control d’indisciplina viària amb lectura de matrícules per infraccions de vehicles a zones de pas regulades amb semàfor.

Control d’incendis forestals


Sistema pioner de prevenció i reacció davant perill d’incendi a zones forestals.

CCTV


Solucions versàtils i adaptades de videovigilància amb plataforma de vídeo de darrera generació.

Múltiples analítiques de vídeo


Videovigilància per la detecció de persones, control d’abocaments il·legals, intrusions, control de la temperatura corporal en espais tancats, etc.

Centre de control


Solucions de darrera generació per tenir control de tots els sistemes a dependències policials. Videowall, mobiliari tècnic, gravació de trucades, matriu de comunicacions, etc.

La qualitat, el tret diferencial

A Alphanet desenvolupem les millors solucions per a seguretat municipal, com AlphaDataManager o AlphaAlert. A més, treballem dia a dia amb els nostres partners per apropar les millors tecnologies del mercat als nostres clients. Treballem amb ells per la confiança, i la absoluta garantia d’acompliment dels estàndars de qualitat més alta.